RU  UA

Справа Балуха, бюджет-2021 та перенесення суду над Юрченком - головні новини 18 вересня

Поліція затримала імовірного нападника на Балуха, Рада представила бюджет на 2021 рік, а суд над нардепом Юрченком перенесли. Про це і не тільки у підсумковому випуску новин на Апостроф TV.

Побиття Балуха: затримали ймовірного нападника

Правоохоронці затримали ймовірного нападника на колишнього бранця Кремля Володимира Балуха. За словами Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, зловмисником виявився 32-річний киянин. Посадовець каже, що минуло тижня Балух із друзями відзначали річницю визволення з полону на столичному Гідропарку. Близько опівночі екс-політв'язень пішов до іншого закладу, де в нього виник конфлікт із чоловіком.

У Верховній Раді презентували бюджет на 2021 рік

В українському парламенті відбулася презентація проекту державного бюджету на 2021 рік. У ньому три мільярди гривень передбачено на утримання Кабінету Міністрів та Верховної Ради. Ще мільярд виділили для Офісу Президента. Деякі нардепи та громадяни вже назвали проект "бюджетом смерті і утопії".

Перенесення суду над Юрченком

Суд над народним депутатом Олександром Юрченком перенесли на найближчий понеділок. Політик, якого підозрюють у хабарництві, не з'явився на засідання. Адвокати пояснили відсутність Юрченка необхідністю самоізоляції, бо він нібито контактував із людиною, хворою на коронавірус.