RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Депутат Кишкар вимагає розслідувати вбивство свого помічника, судимого за озброєний грабіж

Народний депутат України, Павло Кишкар, якого було виключено з фракції “Самопоміч” звернувся до генпрокурора України Юрія Луценка з вимогою розслідувати вбивство свого помічника, засудженого за озброєний грабіж.

З відповідною заявою він виступив 3 липня під час засідання Регламентного комітету Верховної Ради.

За словами нардепа, ГПУ, замість того, щоб розслідувати резонансні справи, занадто концентрує увагу на діяльності народних депутатів.

"Є вбивство Третецього, одного з очільників Майдану в місті Миргород. Є декілька випадків вбивства, в тому числі мого помічника. Є ціла низка афер з комунальною власністю братів Дубінських. Є понад 35 справ пана Новінського (народний депутат – ред.), є вбивство Ярослава Бабича, одного з провідників батальйону "Азов", вбивство якого до цих пір не розслідувано”, – повідомив Кишкар.

Нардеп наголосив, що побачене по телебаченню формує у громадян викривлену думку.

"Те, що бачать громадяни по ТВ, формує в них думку, що основне зло сидить у парламенті, наїдається безпомірно, вчиняє злочини і це зло сконцентровано лише в парламенті. Запевняю громадян України, що це не так", – зазначив Кишкар.

Народний депутат закликав докласти зусиль, щоб повернути довіру українського суспільства до правоохоронних органів.

Як повідомляли в раніше головному управлінні національної поліції у Сумській області, в жовтні 2016 року біля одного з кафе в Путивлі Сумської області було поранено чоловіка, який згодом помер від отриманих поранень. Померлим виявився помічник Кишкаря, Геннадій Цуканов, раніше судимий за грабіж і хуліганство із застосуванням зброї. Звільнившись у 2015 році з місць позбавлення волі, він перебував під адміннаглядом поліції.

Самого Кишкаря було виключено із парламентської фракції “Самопоміч” за систематичне порушення фракційної дисципліни.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада