RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Давайте бомбити України: журналіст розкрив суть погроз Путіна

Росії не потрібні ніякі приводи для вторгнення в Україну, оскільки вона успішно придумує їх сама.

Про це повідомляє "Обозрєватєль", посилаючись на слова українського журналіста Романа Цимбалюка.

"Мені від слів "формальний привід" трошки смішно і сумно, тому що нашим сусідам з Росії не складно придумати будь-яку комбінацію для того, щоб виправдати свої дії. Адже в будь-який момент можна почати кричати на всіх федеральних каналах про те, що росіян б'ють, російськомовних ображають, давайте бомбити Україну! І всі ці товариші беруть під козирок і відповідають разом: "Даваааайте!" - пояснив журналіст.

Цимбалюк також додав, що заяви кремлівських пропагандистів про те, що російська політична громадськість ще думає, як себе повести в ситуації зміни влади в Україні, є фарсом. Адже остаточне рішення як завжди буде за президентом Росії Володимиром Путіним.

"Ну, і ще звичайно смішно від слів "в російському політичному класі" думають, визнавати чи не визнавати вибори в нашій країні. Нічого подібного! Все тут залежить від волі першої особи, тобто Володимира Путіна. Як він скаже, так і буде. А всі решта як зазвичай замовкнуть", - з сарказмом резюмував журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії зростає невдоволення ситуацією в країні. Згідно з останнім опитуванням "Левада-центру", 45% росіян вважають, що країна рухається неправильним шляхом - це найбільший відсоток за останні 12 років.