RU  UA

Вирішували свої інтереси: нардеп розповіла про домовленості між Медведчуком і Порошенком

Між екс-президентом Петром Порошенком і народним депутатом Віктором Медведчуком існувала домовленість про своєрідний поділ суспільства, який дозволяв їм утримувати симпатії виборців і в той же час вирішувати свої бізнесові інтереси.

Про це заявила у програмі Роксани Руно на Апостроф ТВ “Всьо по бєспрєдєлу Лайт” народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла.

"Між Порошенком і Медведчуком були домовленості про електоральне ядро. Електоральне ядро - це певні громадяни, які вірять в якогось політика і будуть його підтримувати. У Медведчука, як і в Порошенка були частини радикально настроєного суспільства, які були стабільними і далеко розташованими один від одного. Маючи підтримку цих частин суспільства, вони могли вирішувати свої економічні інтереси", - пояснила нардеп.

Вона додала, що домовленості попередньої влади з Медведчуком були стабільними і забезпечували певний баланс сил, незважаючи на весь його цинізм.

"Ця конфігурація була створена на крові Майдану, Донбасу, російської агресії - і успішно працювала. І навіть парламент, який прийшов на хвилі Майдану (Верховна Рада України сьомого скликання - "Апостроф") був надто слабким, щоб протистояти цим домовленостям", - пояснила Безугла.