RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Активісти вимагають перевірити зв'язки директора НАБУ з Росією

Представники організацій «Чесне Слово» та ГО «Національна платформа безпеки» провели мітинг біля будівлі НАБУ з вимогою перевірити зв'язки керівника відомства Артема Ситника з Росією.

Учасники акції зазначили, що директор НАБУ становить підвищений інтерес для спецслужб РФ, оскільки має доступ до державної таємниці з високим грифом секретності.

Як повідомили присутні на акції активісти, директор НАБУ Артем Ситник був помітно схвильований присутністю великої кількості мітингувальників під час візиту високої гості з США - заступника секретаря Держдепартаменту США Кірстен Медісон.

Через акцію протесту брифінг Медісон обмежилася короткою доповіддю та тільки двома питаннями, які дозволили поставити журналістам. Відповідей на питання про конфлікт всередині антикорупційних органів, зокрема між САП і НАБУ, заступниця Держсекретаря США намагалася уникнути.

Зокрема, пресі не дали можливості отримати відповіді на питання про російські паспорти близьких родичів директора НАБУ і проходження ним спецперевірки при призначенні на посаду керівника відомства. Сама ж Кірстен Медісон, відразу після брифінгу, покинула територію Національного антикорупційного бюро.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: