RU  UA

Потрібно на гнид не звертати уваги і йти далі - Бахматов про підстави оточення Кличка

Шоумен та бізнесмен Максим Бахматов, який є радником мера Києва Віталія Кличка та займається "Офісом трансформації" розповів про роботу із Кличко та про його оточення.

Про це він сказав в ефірі "Апостроф TV".

"Якщо ти йому показуєш цифрами, то шансів нема, що він відвернеться. Він все робив як слід, нормальний експертний діалог. Він все читає, все розуміє, все аналізує, але, звичайно, не коли йому, як і будь якому політику, намагаються робити "теплу ванну", - сказав він.

Він, у свою чергу, розповідав меру Києва про реальність певної проблеми, як кажуть "обливав холодною водою". Багатьом людям із оточення Кличка це не подобалось, що вони демонстрували вчинками.

"Конфліктували. Робили спроби інформаційних вкидів, підстав. Розповідали, що я приймаю наркотики, лили бруд. Як боротися? Треба на гнид не звертати уваги, йти далі. Гнида, вона і є гнида. А що з гнидою спілкуватися? "Пішла вон". Хлоркою полив і пішла далі. Гнида - не є сторона діалогу", - вважає бізнесмен.

Наразі такі люди мають вплив у суспільстві, та Бахматов переконаний, що це тимчасово, ці люди оточують всіх світових лідерів.