RU  UA

Зустріч Лукашенка з Путіним, як Фокін потрапив в ТКГ та захворілий Кернес: головні новини 14 вересня

Довгоочікувана зустріч президентів Білорусі та Росії, скандальна історія потрапляння Фокіна в ТКГ та стан здоров'я харківського мера Кернеса. Про це та не тільки у підсумковому випуску новин на Апостроф TV.

Допоміг Андрюша: як онука Фокіна влаштувала його в ТКГ

Один із керівників української делегації в ТКГ по Донбасу Вітольд Фокін отримав посаду через дружні стосунки його онуки із керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Андрюша, як називає політика Марія Фокіна, є її давнім другом. За словами дівчини, це було їх "особисте рішення" призначити Фокіна на одну з керівних посад в ТКГ. Такі домовленості сподобалися далеко не всім. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що сам він користується іншими механізмами підбору кадрів.

Протести в Білорусі: Путін і Лукашенко зустрілися в Сочі

В російському місті Сочі пройшла довгоочікувана зустріч президентів Білорусі та Росії Олександра Лукашенка та Володимира Путіна. Темою переговорів стали триваючі протести білорусів за призначення дострокових президентських виборів та внесення змін у Конституцію. Лідер Кремля порадив Лукашенку докласти зусиль для вирішення проблем в Білорусі та видав країні 1,5 мільярда доларів державного кредиту. Зустріч президентів тривала аж чотири з половиною години.

Геннадій Кернес у комі: правда чи фейк

У мережі шириться новина про те, що харківський міський голова Геннадій Кернес впав у кому внаслідок боротьби із коронавірусом. У прес-службі Харківської міської державної адміністрації вже заявили, що Кернес повністю контролює ситуацію в місті, хоча й перебуває на лікарняному. За даними ЗМІ, політика госпіталізували із двостороннім запаленням легень.