RU  UA

Справа Гандзюк, стан Балуха та суд над кримськими татарами в Росії - головні новини 16 вересня

Підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюк готовий визнати провину, побитий в Києві Володимир Балух приходив до тями, а в Росії провели суд над кримськими татарами. Про це та не тільки в підсумковому випуску новин на Апостроф TV.

Нові подробиці у справі про вбивство Катерини Гандзюк

Підозрюваний в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк - Ігор Павловський визнав свою провину. Готовність підписати відповідну угоду чоловік висловив під час судового засідання в Одесі. Факт визнання провини може пом'якшити покарання.

Стан побитого в Києві Володимира Балуха

Колишній політв'язень Кремля і активіст Володимир Балух, якого побили в Києві в ніч на 8 вересня, приходив до тями. Коли чоловік прокинувся, то намагався зірвати пов'язку з голови. Лікарі ввели його в медикаментозну кому, щоб Балух не зміг собі нашкодити.

В Росії суд винес вирок кримським татарам

У Ростові-на-Дону пройшов суд над кримськими татарами. Їх кинули за грати майже на два десятки років. Усі засуджені - фігуранти по справі проти організації "Хізб ут-Тахрір". В Росії її вважають терористичною, втім правозахисники впевнені, що російська влада чинить розправу над тими, хто не хоче миритися з окупацією Криму.