RU  UA

В Україні вирує негода: прогнози синоптиків не втішають

Внаслідок негоди в Україні без світла залишаються 117 населених пунктів. Синоптики оголосили штормове попередження на півдні країни.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 10:00 на Апостроф TV.

Через мокрий сніг, дощ та пориви вітру знеструмлені міста та села в 5 областях. Від негоди потерпають Житомирська, Київська, Одеська, Чернігівська та Запорізька області. Над відновленням електропостачання працюють бригади обленерго.

За прогнозами синоптиків, погода в Україні погіршиться. 27 січня слід очікувати мокрого снігу. На дорогах буде ожеледиця.

Натомість на півдні України оголосили штормове попередження з першим рівнем небезпеки через сильний вітер. Одесу ще з ночі почав засипати сніг. У соцмережах жителі міста виставляють відео, де видно, що воно стало схожим на справжню зимову казку.

Раніше одеситів попереджали про сніговий циклон. Мерія міста закликала громадян менше гуляти вулицями, а, за можливості, взагалі залишатись удома.

Окрім того, людей просять не залишати свої автівки під деревами та біля ліній електропередач. На дорогах міста працюють комунальники.