RU  UA

Потрійна ДТП в Дніпрі, пожежа на звалищі під Павлоградом і аварія вертольота в Китаї - головні новини 10 травня

У Дніпрі шестеро людей постраждали в потрійній ДТП, поблизу Павлограда палало сміттєзвалище, а в Китаї впав у воду вертоліт із рятувальниками. Про це і не тільки - у підсумковому випуску Апостроф News на Апостроф TV.

Масштабна ДТП в Дніпрі

На Новому мосту у Дніпрі сталася потрійна ДТП. Там не розминулися легковик, маршрутка і тролейбус. Внаслідок аварії шестеро людей потрапили до лікарні.

За попередніми даними, винуватцем аварії стала автівка ВАЗ. У неї на повному ходу відвалилося колесо.

Слід за машиною їхала маршрутка. Водій автобусу не втримав кермо і врізався у легковик. А за ним такий же маневр зробив і тролейбус.

Пожежа на сміттєзвалищі під Павлоградом

На Дніпропетровщині палало сміттєзвалище побутових відходів. Сміття зайнялося вранці поблизу Павлограда. Полум'я розійшлося на п'ятсот квадратних метрів.

Весь район затягнуло густим чорним димом і запахами гару. Локалізувати пожежу рятувальникам вдалося за три години.

Падіння вертольота в Китаї

У Китаї загорівся і впав у воду вертоліт із рятувальниками. Внаслідок авіакатастрофи двоє людей загинули, а ще двох - шукають.

Гелікоптер мав набрати воду для гасіння лісової пожежі. Утім під час маневру він спалахнув і полетів вниз в озеро Ерхан. Момент падіння очевидці зняли на відео і виклали у соцмережі.

На борту гвинтокрила було четверо членів екіпажу. Двох вже мертвими вдалося знайти за кілька годин. Решту оголосили безвісти зниклими, пошуки тривають.