RU  UA

Останні теплі дні: чим оновити гардероб перед настанням осені

Погода в Україні продовжує дарувати сонечко та тепло. І поки українці готуються до настання справжньої осені, саме час подумати про те, як і чим оновити гардероб.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +18…+20 вдень, та +8…+10 вночі. Кейп - найефектніша річ осіннього сезону 2021 року. Стильна накидка на плечі з прорізами для рук заполонила модні покази багатьох іменитих дизайнерів.

Цей предмет гардеробу абсолютно універсальний як для чоловіків, так і для жінок. Тож, якщо ви давно хотіли приміряти на себе щось більш драматичне, ніж пальто та тренч,- зараз саме час це зробити. Головне - уникайте масивних візерунків, натомість зробіть акцент на більш лаконічних відтінках та принтах.

На сході України температура сягатиме +20…+22 вдень, яка до ночі обернеться до +11…+13. Вишуканий та ніжний тренд для жінок - сукні довжини максі. В ньому чудово комбінуються елегантність та комфорт. Такі моделі можна вдало поєднувати з високими сапогами, чоботами на масивній платформі або кросівками.

Щодо матеріалу сукні, дизайнери радять обирати лаконічні моделі по фігурі, якщо мова йде про щільну тканину, або легкі, хвилясті фасони, якщо говорити про шовк, вовну та трикотаж.

На півдні країни температура з +24…+26 вдень зміниться до +13…+15 вночі. Чоловікам, яким набридла звична класика, радимо звернути свою увагу на актуальний тренд з Азії - кімоно. Сорочки, піджаки та куртки фасону кімоно виглядають свіжо та оригінально.

Поєднувати цей стильний предмет гардеробу дизайнери пропонують з широкими брюками або джинсами. Вдало будуть виглядати й монохромні образи у базових, класичних відтінках: коричневих, чорних та сірих.

На заході України очікується +18...+20 вдень і +10..+12 вночі. Французский шик, мабуть, ніколи не вийде з моди. Трендові берети - важливий та універсальний аксесуар у гардеробі багатьох модниць. Для осені обирайте теплі берети, які вдало доповнять образи з пальто та тренчами.

Чоловікам зрозуміти, який головний аксесуар зараз в тренді, дуже просто. Варто лише переглянути серіал "Гострі картузи", який приніс фуражці-восьмиклинці новий виток популярності.