RU  UA

Настав час вбратися: модний прогноз погоди на 27 вересня

В Україну потроху повертається сонечко. Хоч на вулиці все ще прохолодно, це не завадить вам створити стильні та зручні луки.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +11…+13 вдень, та +5…+7 вночі. Класичний стиль ніколи не перестає надихати багатьох світових дизайнерів. Один з головних трендів цього сезону - стиль преппі. Він почав набирати свою популярність ще у 50-ті роки та пішов від шкільної форми елітної молоді Америки.

Стиль преппі вже давно вийшов за межі школи та чудово вписався у повсякденний гардероб модних жінок та чоловіків. Для нього характерні спідниці в клітинку, шорти-бермуди, піджаки, сорочки та краватки. Кольори краще вибрати більш стримані, переважно нейтральні: відтінки білого, бежевого, хакі, чорного або білого.

На сході України температура становитиме +13…+15 вдень, яка до ночі обернеться до +4…+6. Що стосується взуття, радимо звернути вашу увагу на лофери або оксфорди. Акцентною деталлю можуть бути шкарпетки з рюшами або гольфи. Цей стильний прийом актуальний вже не один рік поспіль.

Класичними оксфордами та лоферами вважається взуття на плоскій підошві. Якщо ви любите більш оригінальні моделі взуття, обирайте варіанти з високою тракторною підошвою. І ваш образ одразу заграє новими фарбами.

На півдні країни температура з +15…+17 вдень зміниться до +6…+8 вночі. Нашивки, емблеми і монограми зустрічаються на піджаках, бомберах та джемперах. Такі елементи додають будь-якому образу трендового спортивного шику.

Бренди вигадують емблеми, схожі на ті, які використовують в американських коледжах. Носити подібні речі можна як з класичними брюками та спідницями, так і з різними моделями джинсів.

На заході України очікується +14...+16 вдень і +5...+7 вночі. В осінніх колекціях з'явилося багато моделей брюк з принтованих тканин. Леопард, зебра, клітинка, гусяча лапка прикрашали одяг різних дизайнерів.

Комбінувати такі яскраві принти краще з більш стриманими речами: монохромними сорочками, блузами або светрами.