RU  UA

В Україні знову "плюс": чим розбавити сірі будні в останні теплі дні

Тепла та сонячна погода в Україні сприяє не тільки гарному настрою, але й складанню стильних осінніх луків. Поки на термометрі ще плюсова температура, є шанси похизуватися модними образами.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +12…+14 вдень, та +1…+3 вночі. Брюки з защипами - тренд осіннього сезону-2021. Защипи - невеликі складочки під поясом, які роблять брюки елегантними. Такі брюки мають високу посадку і вільний крій та візуально приховують недоліки фігури. Доречно буде надягти їх і в офіс, і на святковий захід, і на звичайну прогулянку.

Такі брюки можна носити з класичною сорочкою, джемпером, водолазкою або трикотажним кардиганом. Щодо взуття, радимо зробити вибір на користь мокасинів або лоферів.

На сході України температура становитиме +13…+15 вдень, яка до ночі знизиться до 0…+2. Зелений колір в різних відтінках вже більше трьох років активно вривається в усі стилі. Це абсолютний хіт осінніх колекцій багатьох відомих модних будинків. Його рекомендують поєднувати з такими ж яскравими кольорами: помаранчевим, червоним, або жовтим.

Дизайнери радять звернути увагу на більш сміливі відтінки: зелено-м’ятний, неон або "трав'яний". Доповнивши речі такими кольорами, можна зробити повсякденний образ більш цікавим та оригінальним.

На півдні країни температура з +12…+14 вдень зміниться до +5…+7 вночі. Шаленої популярності цієї осені набули светри у стилі хендмейд - тобто зроблені вручну. Трохи грубуваті, але дуже милі речі надають образу особливу нотку.

Головні особливості цього стилю - скандинавські візерунки, аплікація та великі в'язані коси. Такі светри можна носити зі шкіряними брюками або спідницями, прямими або вузькими джинсами та масивним взуттям.

На заході України очікується +12...+14 вдень і +1...+3 вночі. Серед головних уборів лідируючі позиції займає вічна класика - спортивні бейсболки. Для осіннього сезону радимо обирати утеплені варіанти зі штучного хутра або фетру. Цей трендовий аксесуар стовідсотково зробить ваш образ дуже модним.

Зверніть свою увагу на мінімалістичні моделі з вишивкою або малюнками у вигляді літер чи логотипів. Їх можна комбінувати як зі спортивним стилем - світшотами та джинсами -, так і з більш класичним - брюками та сорочками.