RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Нічого хорошого не буде: що чекає на Росію після поразки у війні з Україною

У Росії наступником президента Володимира Путіна стане людина, чиє ім'я не було на слуху. І саме цій особі доведеться припиняти розв'язану проти України війну.

Про це в ефірі Апостроф ТV розповів російський політолог Дмитро Орєшкін.

Читайте також: Скільки Росія випустила ракет і БПЛА щодо України: у ЗСУ озвучили цифру

За його словами, в РФ зазвичай не стає ставлеником той, чиє прізвище озвучується.

"Інакше за правилами вождіювання та вітчизняної вертикалі людину одразу з'їдають живцем. Вискакує той, про кого не думали. Як після Сталіна Хрущов. Бо всім здавався слабеньким та дурненьким. Але той, хто стане наступником, однозначно припинить війну. Хоч би який він був. Тому що Росії все важче та важче", - зазначає експерт.

Хоч після цього Росія не зможе стати гідним членом міжнародної спільноти, не розвернеться у бік Європи, що вдавалось робити у 90-х роках. Наступник Путіна буде змушений рятуватися, будувати залізну завісу, але війну припиняти.

Водночас усередині Росії нічого хорошого не відбуватиметься, населення вимагатиме зупинити війну.

"Російські еліти та народ захочуть припинення війни, якщо Україна завдасть непоправного. Вона вже до цього близька, але до фінального акорду буде потрібно кілька місяців відчайдушної війни у відчайдушних умовах", - наголосив Дмитро Орєшкін.

Нагадаємо, що раніше голова Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов прогнозував закінчення операції зі звільнення Херсона до кінця листопада.