Господині часто використовують цукрову пудру при оформленні пасок, але якщо раптом її не опинилося під рукою, можна знайти вихід із ситуації.
"Апостроф" розповість, що робити, коли вдома немає цукрової пудри, але вона потрібна.
Насправді йти до магазину не обов'язково. Адже цукрова пудра - це не що інше, як подрібнений цукор.
Читайте також: Паска -бріош із шоколадом стала кулінарним трендом на Великдень: як його приготувати.
Таким чином, інгредієнт можна зробити із цукрового піску або навіть із рафінаду.
На відміну від пудри, запаси цих продуктів майже завжди мають більшість господинь.
Щоб отримати пудру, цукровий пісок або кусковий цукор слід подрібнити за допомогою кавомолки або блендера. Якщо цих пристроїв у вас немає на кухні, пошукайте млин для спецій.
В крайньому разі на допомогу прийде ступка і товкачка. Процес подрібнення цукрового піску з їх допомогою буде тривалим. однак пудра все одно вийде.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну паску на сирному тесті : швидкий рецепт на Великдень.
Вам може бути цікаво: