RU  UA  EN

Вівторок, 6 травня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 46.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Варимо рис удома: який інгредієнт зробить страву розсипчастою

Рис - дуже корисна річ: його використовують у кулінарії, а також іноді для речей, під які він не призначений, наприклад, якщо телефон впав у воду. Однак у першу чергу, рис – це страва та інгредієнт для страв – її можна посмажити, а можна і зварити. Але є біда: коли рис має вийти розсипчастим – він злипається.

Апостроф поділиться з читачами секретом правильного приготування.

Варто пам'ятати, що багато залежить від того, як зварено зерно.

Читайте також: Обід за 10 хвилин: як приготувати соковитий рол з куркою в лаваші

Існують два інгредієнти, які допоможуть зробити зерно рису розсипчастим.

У першому випадку потрібно додати столовий оцет - крупа стане біліша, а зерно не перетравлюється в каструлі і не склеюється. На 2 літри води додати 1 ст. л. оцту – на смак це не вплине.

У другому випадку можна використати молоко, бажано холодне. Рис виходить такий же розсипчастий і білий, а в кус гарніру при цьому змінюється на краще.

Раніше ми повідомляли про те, як зробити в духовці смачний сухий сніданок з граноли з бананом та медом.

  • Вас також може зацікавити:

Оригінальний рецепт булгура на сковороді, який зробить кашу ще смачнішою

Торт-суфле, прикрашений полуницею: як приготувати ніжний десерт з ягодами

Готується протягом 2 днів: як приготувати смачний квас з бузини

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: