Лайм

Оригінальний рецепт булгуру на сковороді, який зробить кашу ще смачнішою

Поекспериментуйте на дозвіллі

Булгур – це крупа з обробленої окропом, висушеної та роздробленої пшениці. Її можна зварити і подати до столу з овочами або салатом, зробити з неї смачні котлети або посмажити на сковороді. theLime ділиться простим рецептом такої страви.

Фото: instagram.com/shafran_bobr

Інгредієнти: булгур (100 г), вершкове масло (20 г), приправа 10 овочів (1 ст. л.), сіль, окріп.

Приготування:

Промиваємо крупу у проточній воді кілька разів.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та висипаємо на неї промитий булгур. Обсмажуємо кілька хвилин, потім додаємо приправу 10 овочів та сіль, ретельно перемішуємо. Тримаємо на вогні ще 5-7 хвилин, періодично помішуємо.

Читайте також: Як смачно приготувати перловку: топ-3 рецепти з того, що є під рукою.

Потім заливаємо крупу окропом так, щоб вона була повністю вкрита водою. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і готуємо доти, доки вода повністю не випарується.

Подаємо смажений булгур з улюбленим салатом та м'ясною або рибною стравою.

Фото: instagram.com/zannakhoshimoaa

Цікаві новини для вас:

  1. Смаком нагадує чизкейк: як приготувати в духовці ніжну сирну запіканку.
  2. Готується протягом 2 днів: як приготувати смачний квас з квітів бузини.
  3. Рецепт вареників на пару: як смачно приготувати з полуницею в якості начинки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні