RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Цінуйте поки не пізно: крик душі волонтерки до українців

З'явилося відчуття, що в тилу закінчилась війна, адже українці готуються до новорічних свят, організовують корпоративи, купують непотрібних гномів "по акції". Дівчата тим часом замовляють брендовий одяг, а хлопці міняють вже другу, а то й третю автівку за ці два роки.

Про це пише депутатка Ірпінської міської ради, волонтерка Зоряна Міронішена, яка наголошує, що так жити можна, але чи довго?

Читайте: Фото дня: український військовий несе немовля біля зруйнованого мосту в Ірпені

"На фронті хлопці криком кричать дайте дрони, дайте чим зігрітися, дайте машину... Запитів сотні, а закривати їх нічим. Війна у людей закінчилась. Чи не зарано?", - запитує вона.

Люди забувають, що бійці на фронті не вічні і можуть не стримати навалу росіян своїми силами, бо тил здається. А коли вміла "орда" прийде сюди, розпочнуться крики "допоможіть!!!", - переконана волонтерка.

Вона зазначає, що при цьому сценарії не врятують ніякі гроші, до того ж вони вже не будуть потрібні, бо не матимуть ніякої ваги.

"Цінуйте!!! Поки не стало пізно...", - резюмувала вона.

Нагадаємо, на Михайлівській площі в Києві раніше розмістили евакуаційний вагон з Ірпеня, обстріляний російською армією у березні 2022 року.

  • Читайте також:

Найбільше постраждав за війну: в Ірпені відновлюють район "Ірпінські липки", фоторепортаж

Разом до перемоги: в Україні відкрили перший пам'ятник силам Тероборони, фото

"Дорога життя": міст через Ірпінь став центром акції пам'яті до річниці звільнення Бучі