RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Здоров'я, радості і миру! Гарні привітання батькам з Різдвом від сина та доньки

Різдво Христове називають сімейним святом і святкувати його заведено в Україні саме в колі сім'ї – з батьками й дітьми. Проте є такі випадки, коли обставини не дають рідним бути поряд.

На такий випадок "Апостроф" приготував для читачів кілька текстів гарних привітань для батьків.

**

Найкращих батьків вітаю з цим світлим святом. І в це свято радості й надії від щирого серця, хочу Вам побажати щастя здоров'я відмінного і друзів вірних. У справах бажаю успіху і нових звершень, у відносинах гармонії, любові і взаєморозуміння. Нехай всі бажання загадані здійсняться! З Різдвом!

**

Дорогі мої батьки, в цей незвичайний, наповнений світлом святковий вечір, хочу Вам побажати щирої, чистої любові і уваги один до одного. Прожити в доброму здоров'ї ще багато щасливих років. Щоб горе і смуток обходили Вас стороною. Довгих Вам і щасливих років і нових звершень!

**

Дорогі батьки, в цей чарівний вечір хочу сердечно побажати, щоб те добро, те тепло і безмежна любов, якими Ви нас так щедро обдаровуєте, панували у Вашій душі вічно. Будьте здорові та щасливі. Нехай Ваш будинок завжди буде наповнений радістю, щасливим сміхом друзів і онуків. Ми вас дуже любимо. Зі святом, з Різдвом Христовим!

**

Улюблені мої люди! Мої турботливі батьки! Нехай всі Ваші бажання будуть виконані, і Ваші мрії збувалися. Нехай наші вітання залучать до Вас щасливу зірку, котра буде опромінювати Ваш шлях, а у Вашому житті завжди і в усьому нехай щастить! Дякуємо за Вашу турботу і доброту! З повагою, Ваші улюблені діти!

**

Дорогі батьки! Від щирого серця прийміть вітання з побажаннями в цей чарівний день Різдва найміцнішого здоров'я, щастя, добра, радості, ясного сонячного неба над головою і святкового настрою! Це побажання добра і радості нехай завжди буде спрямоване на добро, від Вашого сина/Вашої доньки!

**

Нехай завжди, мої рідні батьки, в цей день Різдва вас супроводжує сяюча чарівна зірка, що приносить удачу і добро! Будьте щасливі в Різдвяний день! Любіть один одного! Нехай наші шляхи йдуть поруч один з одним у всьому і завжди!

Раніше "Апостроф" розповідав як правильно вітати зі святами чистою українською мовою – тобто без русизмів і помилок.

Вас може зацікавити:

З ялинкою та комендантською годиною: в КМДА розповіли, як святкуватимуть Новий рік у Києві

Смак і запах зимових свят: як приготувати смачне імбирне печиво на вершковому маслі

Новий календар ПЦУ: всі дати православних свят на 2024 рік