Літакопад у окупантів: в Повітряних силах ЗСУ розповіли, що треба для збільшення втрат

Фото:

Росія останнім часом активізувала авіанальоти у великих кількостях на східному напрямку, тому отримує покарання у вигляді "літакопадів". Для більших успіхів Збройних сил - потрібно більше ракет.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомив речник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Читайте також: "Ось це випадок": мешканці Донбасу засняли на відео падіння одного з літаків Росії

Він розповів, що російські військово-космічні сили вже мали й раніше "літакопади". У Брянську, на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині, коли "приземляли" їхні "сушки", зокрема А-50. Нині особлива увага прикута до східного напрямку, де збільшилась кількість авіанальотів. Відповідно - нахабство ворога карається. Карається пропорційно, вогнем та ракетами. Через це українські військові почали більше "приземляти" ворожих літаків.

"В російських пабліках з'явився якийсь "блукаючий петріот", який знищує російські літаки. Як би там не було, щось їхні літаки справді знищує. Військово-космічним силам агресора вже подарували ікону, яка має їх захистити від американських та інших західних високоточних керованих зенітних ракет. Вже до того доходять. З вірою в Путіна, з вірою в московський патріархат. Я вже у себе у фейсбуці написав, що ікона, мабуть, фальшива. Підробка. Копія. Саме тому й не допомагає", - зазначив він.

Водночас, ЗСУ зараз потрібні ракети наземного та повітряного базування, щоб збивати літаки на далеких підступах. Для того, щоб росіяни не могли застосовувати керовані авіаційні бомби, які можуть летіти на 70 кілометрів, наголосив Юрій Ігнат.

Раніше ми писали, що останнім часом в зоні бойових дій спостерігаються суттєві втрати російської авіації.

  • Вас також може зацікавити:

"Свято" російської авіації: як вплине на ситуацію на фронті знищення чотирьох винищувачів

Пілот дрейфує "ліцом в воду": спливли нові подробиці про збитий Су-35 росіян, відео

F-16 для України: рахунок може йти на сотні літаків