RU  UA

Росія готує чергову навалу: офіцер Легіону Свободи розповів про ситуацію на передовій

Після Авдіївки ворог розконцентрував свої сили на інших ділянках фронту, зокрема левову частку всіх резервів військ було відведено, в тому числі й на Новопавлівському відтінку.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів офіцер Легіону Свободи Сергій Воронов.

За його словами, ворог намагається наступати біля кількох населених пунктів, але у Новомихайлівки та Первомайського цей тиск є найбільшим.

Читайте: Ще майже тисяча росіян стали "хорошими": свіжі дані про втрати ворога у війні

"Також учора була інформація, що ворог нібито захопив Невельське – вона не відповідає дійсності, але вочевидь ми всі очікуємо, що коли пішли такі заяви, ворог буде посилювати і той відтинок фронту для того, щоб після якоїсь п’ятої, восьмої чи двадцять п’ятої заяви спробувати захопити український населений пункт", - розповів офіцер.

Також Сергій Воронов зазначив, що підрозділи, які перебували до цього часу на Марʼїнському напрямку, є одні з наймотивованіших підрозділів в російській армії. Там дуже багато підрозділів з "ДНР", які, мають певний стимул, а також непогану підготовку. Також там присутні підрозділи, які воюють ще з 2014 року.

Росіяни, розповів він, використовують дуже багато резервів і малими групами намагаються постійно тиснути на Сили оборони. "Відповідно, інколи є таке враження, що їх там нескінченно. Але наші хлопці не сидять просто так, очікуючи ворожих навал, і подекуди дуже ефективно працюють проти ворога", - підкреслив офіцер Легіону Свободи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни зосереджують боєздатні підрозділи на Новопавлівському напрямку, ймовірно, готуючись до штурмів.

  • Читайте також:

Демілітаризація РФ йде по плану: російські добровольці показали відео зі звільненого селища

Здалися без бою: російські добровольці взяли в полон військових армії РФ

Україна зможе наступати не раніше 2025 року: військовий пояснив, чому затягується війна