RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Автобус з українськими футболістами потрапив у серйозне ДТП: опубліковано фото

Автобус з футболістами "Динамо" 2000 року народження перекинувся дорогою у Дніпро.

Про це повідомляють на сайті Dynamo.kiev.ua.

Київська команда їхала на гру Дитячо-юнацької футбольної ліги України з однолітками з "Дніпра". Всі пасажири, включаючи водія, гравців і тренерів, залишилися цілі, відбувшись порізами і подряпинами.

Винуватцем аварії став водій фури, який при спробі обгону врізався в задню частину автобуса "Динамо".

Фото Dynamo.kiev.ua

Старший тренер дитячо-юнацької школи київського "Динамо" Олександр Іщенко прокоментував ДТП за участю клубного автобуса, в салоні якого в момент аварії перебувала одна з юнацьких команд клубу.

"На матч заключного туру ДЮФЛУ у Дніпро на двох клубних автобусах їхали дві динамівські команди — гравці 2000 року народження (U-16) і гравці 2002 року народження (U-14). Недалеко від Решетилівки (Полтавська область, - ред.) один з автомобілів, виконуючи маневр, "підрізав" автобус з командою U-16 — вдарив його в переднє колесо. В результаті, автобус вилетів за межі шосе, а потім перекинувся. На щастя, всі живі, постраждалих немає, якщо не вважати дрібних порізів і тому подібних дрібних травм. Будемо вважати, що нам дуже пощастило", — розповів Іщенко.

"На місце ДТП оперативно приїхали і поліція, і "швидка". На попутному транспорті хлопців відвезли в Лубни. Після цього ми звернулися до генерального директора "Дніпра", і дніпровський клуб вже вислав за нашою командою автобус", — додав старший тренер.

"Ну а самі хлопці в порядку, вони вже всі хором заявили, що завтра будуть обов'язково грати. Тому я хотів би заспокоїти батьків: все, на щастя, обійшлося. Пошкодження (і досить сильні) отримав лише наш автобус, але це вже справа поліції, яка продовжує працювати на місці ДТП", — сказав Іщенко.

Як повідомляв "Апостроф", відомий футболіст, дворазовий чемпіон Молдови та призер чемпіонату України, а нині — директор навчально-тренувальної бази футбольного клубу "Чорноморець" Руслан Гилазев став винуватцем смертельного ДТП в Одесі.