RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося відео нового скандального вчинку депутата в Дніпрі

Сьогодні вдень в Дніпрі депутат міської ради Дніпра Руслан Краснов разом з групою молодих людей, озброєною бейсбольними бітами, напали на комунальників, які приїхали облаштовувати клумби біля одного з кафе на Набережній.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов у своєму Facebook.

"Ще не встигло вщухнути громадське обурення від побиття депутатом "Опоблоку" літньої жінки, схоже, у нас в місті знову скандал. Сьогодні в районі 12:00 на працівників комунального підприємства, які приїхали реконструювати клумби біля кафе "Ріо" на Набережній, було здійснено напад", - пише він.

"Жителі міста неодноразово скаржилися у виконком міської ради, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі у пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян. Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби з зеленими насадженнями. В результаті група спорстменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради та кандидата в депутати до Верховної Ради Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними битами, напала на комунальників і журналістів. Останні ретирувалися з місця подій і знімали здалеку, як тітушки вантажать біти в чорні джипи", - повідомляє подробиці Філатов і публікує відео.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому в Дніпрі депутат від "Опоблоку" Олександр Заманський і його дружина варварськи обійшлися з літньою жінкою, яка зробила їм зауваження.