RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Молода одеситка зібрала банду торговців смертю: опубліковані фото і відео

Правоохоронці Одеси викрили банду наркозлочинців.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Співробітники органів Нацполіціі зловили п'ятьох учасників банди, яка поширювали психотропні речовини на території міста. До складу групи входили особи від 24 до 37 років. Координувала їх дії 28-річна мешканка Одеси.

Поліцейські провели ряд обшуків за місцем проживання зловмисників. У злочинців вилучили наркотичні засоби на загальну суму близько мільйона гривень. Також виявили і спеціальні пристрої для вживання наркотиків, пакувальний матеріал, електронні ваги, зброю, засоби мобільного зв'язку з клієнтською базою, банківські картки та записні книжки з адресами і даними клієнтів.

Всі матеріали вилучили і направили на експертизу. Також за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Як повідомляв "Апостроф", в центрі Києва група активістів прив'язала до стовпа молодого хлопця, який зізнався їм у тому, що торгує наркотиками.