RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Смерть у Запоріжжі облитої бензином дівчини: батьки загиблої та її вбивці розкрили важливі факти, відео

В ефірі програми "Стосується кожного" розкрили нові деталі вбивства Анастасії Ковальової, яку живцем підпалив її ревнивий співмешканець Віталій Чайковський.

За словами родичів і знайомих загиблої, в день нападу Чайковський відпустив співмешканку з подругою на пляж, хоча раніше забороняв їй робити це. Коли дівчина була на відпочинку, він надсилав їй повідомлення загрозливого характеру, після чого дівчина відправила йому знімок з порожнім пляжем і запросила його до себе.

На думку родичів, саме цей інцидент спровокував їх сварку.

Батьки Чайковського заявили, що не засуджують свого сина. Вони наполягають на тому, що все сталося випадково.

Мама загиблої розповіла, що батьки Віталія навіть не приїжджали до дівчини в лікарні і ніяк не намагалися допомогти.

Також в студії з'ясувалося, що Віталій неодноразово піднімав руку на Настю, але вона ніколи нікому про це не говорила.

Нагадаємо, 2 липня в Хортицькому районі Запоріжжя чоловік облив бензином і підпалив жінку. Незабаром з'ясувалося, що потерпіла - це 22-річна Анастасія Ковальова, нападник - її наречений. Дівчина потрапила в реанімаційне відділення лікарні з опіками майже 90% тіла, її стан лікарі називали вкрай важким.

Під час однієї з операцій серце Ковальової зупинилося, але медикам вдалося її відкачати. Рідні дівчини збирали гроші на її лікування за кордоном, але, не дивлячись на всі зусилля лікарів, 10 липня потерпіла померла.

За словами винуватця трагедії, 28-річного Віталія Чайковського, він посварився з коханою, випив і вирішив її провчити. Чоловік на суді стверджував, що не хотів завдати шкоди дівчині, а просто збирався "скріпити стосунки". Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 днів арешту. Після смерті Ковальової прокуратура перекваліфікувала справу: Чайковському інкримінують не замах, а умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Як повідомляв "Апостроф", Віталію Чайковському спочатку загрожувало довічне тюремне ув'язнення .