RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

4 жовтня

3 жовтня

2 жовтня

1 жовтня

27 вересня

Всі новини

Поліцейські знайшли маля на вулиці, яке плакало - в його спину був встромлений ніж

У місті Посадас в північно-східній провінції Місьйонес (Аргентина) поліцейські виявили на вулиці маля, яке плакало - в його спину був встромлений іржавий ніж.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Mirror.

За словами поліцейських, крихітна дівчинка, якій імовірно було всього два дні, була знайдена з ножовими пораненнями, загорнута в ковдру і поміщена в пакет. У дитини в спині стирчав ніж.

Дівчинку терміново доставили в лікарню, її матір незабаром знайшли - жінка затримана. Виявилося, що вона покинула пологовий будинок, щоб піти на сусідню вулицю і кинути дитину.

Девід Халак, представник лікарні доктора Фернандо Баррейро, повідомив, що зараз стан дівчинки стабільний, колоті рани були в основному поверхневими і не пошкодили ніяких органів. Працівники лікарні вирішили назвати дитину Есперансою (Надією).

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Індорі, місті на заході центральної частини Індії, 32-річний чоловік наклав на себе руки через кілька днів після весілля, залишивши свою новоспечену дружину вдовою. Дівчина незабаром теж зважилася на страшний крок.