RU  UA

Зніс сітілайт і дерева: подробиці ДТП в Кропивницькому

У центрі Кропивницького сталася аварія з автобусом. Водій маршрутного таксі вилетів на тротуар та врізався у рекламний щит.

Подробиці – у сюжеті Апостроф News о 12:00.

Водію маршрутного таксі стало зле, коли той від’їжджав від зупинки. Чоловік почав почергово натискати на гальма і газ, в результаті чого маршрутка вилетіла на пішохідний тротуар. Автобус зніс сітілайт та кілька дерев. На щастя, обійшлося без постраждалих, оскільки на момент аварії перехожих на тротуарі не було.

У салоні автобуса перебувала одна пасажирка. Пенсіонерку, яка сиділа у маршрутці, від удару відкинуло вперед. Серйозних ушкоджень вона не отримала, у жінки забій ноги.

За непідтвердженими даними, у водія маршрутки стався інсульт. Цю інформацію будуть з’ясовувати медики та слідство. Чоловіка відвезли до лікарні, де з ним працюватимуть медики.

На місці аварії обставини інциденту з'ясовують правоохоронці. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує адміністративний штраф у розмірі 340 грн. Крім того, перевізника перевірять на предмет того, чи проходив водій медобстеження.