RU  UA

В Україні сталася низка серйозних ДТП: що відбувається на дорогах

Від ранку 2 грудня на дорогах України сталося декілька масштабних ДТП. Ситуацію на дорогах погіршують несприятливі погодні умови та ожеледиця.

Подробиці – у сюжеті Апостроф News на Апостроф TV.

Київська область

У Київській області легковик на шаленій швидкості протаранив вантажівку. Від удару він вилетів на узбіччя. Внаслідок аварії загинуло 2 людини. За словами очевидців катастрофи, автівка намагалася обігнати ваговоз. Через високу швидкість та ожеледицю водій не втримав керма. На місці працювали рятувальники. Усі обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

Тернопільщина

На дорозі не розминулися одразу 3 автівки: 2 легковики та вантажівка. Від удару одна з машин злетіла у кювет, а в іншій затисло людей. Визволяти постраждалих із понівеченої автівки довелося рятувальникам і медикам. Одна людина загинула, ще 2 - травмувалися. Причину ДТП встановлюють.

Одеса

Аварія з постраждалими трапилася і в Одесі. Там зіштовхнулися 2 легковики. За словами водія, який спричинив ДТП, через мокру дорогу він не впорався з керуванням. Автомобіль подолав 2 суцільні смуги, і його викинуло на тротуар. У цей час із провулку виїжджало інше авто. Від удару одна із машин влетіла у сміттєвий бак і лягла на дах. Водіїв обох легковиків забрала швидка. Деталі встановлюють правоохоронці.

Київ

Масштабна автотроща сталася у столиці. На мосту через Русанівський канал зіштовхнулися одразу 6 автівок. За попередніми даними, аварія сталася через ожеледицю та недотримання водіями безпечної дистанції. За короткий час машини почали таранити одна одну. На щастя, обійшлося без постраждалих. Правоохоронці встановлюють, хто спричинив дорожню пригоду.

Запоріжжя

Несприятливі погодні умови завадили виконати рейс і пасажирському автобусу у Запоріжжі. Водій транспортного засобу не впорався із керуванням. Автобус вискочив на пішохідну зону і влетів у стовп. У результаті аварії дроти обвалилися на дорогу і заблокували рух. На щастя, ніхто не постраждав.