RU  UA

Окупанти закрили Крим на в'їзд і женуть військову техніку з РФ: що відбувається на півострові

Командування російського окупаційного війська перекидає військову техніку в окупований Крим, щоб потім відправити її на материкову Україну.

Читайте також: Чим загрожує розміщення ядерної зброї у Криму: експерти озвучили прогноз

Про це в етері Апостроф TV розповів член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

Кримські активісти зафіксували, що в селищі Азовському Джанкойського району, через який відбувається залізничне сполучення. На вулиці Леніна було техніки та російських військових, розміщених у шкільних приміщеннях.

Крім того, у західній частині окупованого Криму теж збільшується кількість військової техніки, наприклад, у Євпаторії на території вертолітного заводу, який раніше не працював. Тепер окупанти там почали ремонтні роботи.

"У соцмережах була інформація про вибухи в Красногвардійському районі, але ми зібрали інформацію, що окупанти почали роботи на території колишньої нафтобази, де вони намагаються побудувати залізничну гілку. Можливо, й туди планують перекидати військову техніку", - зауважив Барієв.

Разом з цим російські окупанти закривають шляхи виїзду з території країни-терориста РФ в окупований Крим через так званий "Кримський міст". Водночас з Криму до Росії виїхати можна без проблем, адже ще нещодавно після "бавовни" росіяни масово тікати з півострова.

"У Криму повідомляють про збільшення людей з Ленінградської та Московської областей, але я не можу сказати це точно так, чи ні", - додав член Меджлісу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Меджлісі розповіли про настрої в Криму. Народний опір зростає, а окупанти починають нервувати.