RU  UA

Астролог назвав несподіваний результат війни з Росією: чому так важлива дата 8 березня

Наша країна здобуде перемогу над військами Росії та Білорусі, головне пережити жорсткі артилерійські обстріли Харкова 8 березня.

Про це в ефірі "Апострофа TV" заявив відомий астролог Влад Росс.

“Найголовніше – Україна переможе несподівано для всіх. Причому переможе і Білорусь і Росію, і все буде чудово. Єдине, що буде жорстка артилерія зараз найближчим часом, жахлива ситуація. Путін захоче перетворити на попіл, на Алеппо Харків десь 8 березня, але потім буде полегшення. Протягом місяця вирішиться криза та питання”, – сказав астролог.

За його словами, дату вторгнення в Україну обрано Володимиром Путіним невипадково, оскільки він загалом має слабкість до дат з цифрами, що повторюються.

Ви ж розумієте, коли він на Грузію напав? Така гарна дата – 08.08.2008. Олімпіада у Пекіні, так? Прекрасна дата – 22.02.2022. Тому я просто 21 лютого залишив територію України заздалегідь, припускаючи, що цей навіжений шизофренік нападе на нашу країну”, – додав Влад Росс.

Раніше астролог сказав, що здоров'ю Володимира Путіна загрожує небезпека. Крім того, найближчим часом його можуть усунути від влади.