RU  UA

Виявився "міцним горішком": астролог оцінив шанси Зеленського на другий термін

У нинінього Президента України Володимира Зеленського є всі шанси піти на другий термін після усіх буремних подій у нашій державі.

Такий прогноз озвучив відомий астролог Влад Росс в ефірі "Апострофа TV".

Астролог нагадав, що його попередній прогноз про те, що не існувало небезпеки повалення Зеленського наприкінці лютого - на початку березня, збувся. На Президента України було зроблено більше 10 замахів, однак він вижив і продовжує очолювати нашу вільну й незалежну державу.

"Володимир Зеленський виявився "міцним горішком". Тому що ім'я Володимир – воно таке потужне, життєве, що “володіє світом”. У Путіна приблизно таке, тільки він удвічі хоче володіти світом. Тож просто так Володимир Зеленський не може з'їсти прапор та втекти. Пам'ятаєте, Володимире – ясне сонечко, Київську Русь? Це взагалі багатозначне значуще ім'я", - трактує значення імені астролог.

За його словами, зараз Сатурн входить до Будинку влади Зеленського. З одного боку, він може дати повалення – його хотіли прибрати, поставити Януковича або Мураєва. А з іншого боку, він дає зміцнення позицій усупереч нещастям, тому що Сатурн – це планета великого нещастя.

"І ось зміцнення через нещастя дає великий крок уперед і завоювати цей Еверест і вдруге стати президентом України. Тому має великі шанси, але треба йти на дострокові вибори наприкінці цього року. Парламент одночасно, і водночас президент – ось тоді буде все нормально та чудово", - прогнозує Влад Росс.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував подальші дії схибленого російського диктатора Путіна.