RU  UA

Гороскоп на 24 березня: у Тельців все валитиметься з рук, а з Дівами станеться щось несподіване

У четвер, 24 березня, чимало представників зодіакального кола ризикують помилитися, а з іншими може статися щось несподіване.

Про це йдеться у повідомленні на порталі horoscope.com.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овни повинні провести в цей день переговори. Можливо, доведеться розрулити непросту ситуацію. Зірки кажуть, що краще за вас ніхто з цим завданням не впорається, так що не відмовляйтеся від ролі миротворця.

Телець (20 квітня – 20 травня)

24 березня у Тельців все валитиметься з рук. Зірки закликають вас в цей день не планувати важливих зустрічей. Швидше за все, вони пройдуть не так успішно, як ви очікували.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюкам знадобиться участь когось із оточення. Радимо вам не ходити навкруги, а на березі домовитися про допомогу.

Рак (21 червня – 22 липня)

24 березня Раки можуть зробити неправильний вибір, попереджають зірки. І радять вам розпочати виправляти ситуацію негайно, не чекаючи втручання фахівців.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви в цей четвер повинні будуть дивитися на те, що відбувається, з висоти свого становища, кажуть зірки. І радять вам не втручатися 24 березня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

24 березня з Дівами може статися щось несподіване. Зірки кажуть, підготуватися до цього буде складно, тому зберіться і дійте за обставинами.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

У цей день поряд з Терезами може з'явитися якась небезпечна особистість. Зірки закликають вас тримати вушка на маківці 24 березня і не слухати "доброзичливців".

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони в цей четвер будуть практично всемогутні. Якщо 24 березня перед вами постануть глобальні завдання, беріться за них сміливо.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

24 березня Стрільці мають вирішити свою подальшу долю. У цьому питанні краще не поспішати - обдумайте та зважте всі за і проти.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

24 березня Козероги мають діяти твердо та жорстко. Можливо, поруч із вами з'явився той, хто користується вашою довірою чи прихильністю.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водоліїв чекає дивовижно насичений четвер, кажуть зірки. І рекомендують вам запастися помічниками - вони знадобляться вам 24 березня.

Риби (19 лютого – 20 березня)

24 березня у Риб очікується багатозадачний день. Важливо не розпорошуватися на дрібні завдання. Постарайтеся в цей четвер грамотно перерозподілити обов'язки.

Раніше ми писали, що обіцяють зірки всім знакам Зодіаку до кінця березня.