RU  UA

Була нормальна сім'я, двоє дітей: що відомо про другу жертву жахливої ДТП на Кільцевій

У Києві на Кільцевій дорозі сталася смертельна аварія з таксі Uber, внаслідок якої загинули дві жінки, ще дві людини травмувалися. Одна з померлих нещодавно змінила роботу. У неї залишились двоє дітей.

Подробиці – у сюжеті Апостроф News о 15:00.

Одній з жінок, яка загинула в ДТП - 41 рік. Раніше вона працювала на ринку поруч із місцем аварії. Нещодавно жінка змінила місце роботи, але сьогодні туди не доїхала.

"Це просто мого товариша жінка. Він працює на Новій пошті. Там двоє діток. Нормальна сім’я", - розповів Анатолій.

Інша загибла жінка так само збиралася їхати на роботу, навчати дітей. Вона працювала у школі №288.

Читайте: Дружина стояла на зупинці, щоб поїхати на роботу: чоловік загиблої вчительки про страшну ДТП у Києві

Нагадаємо, що аварія сталася близько 8-ї години ранку: автомобіліст влетів у натовп людей та в’їхав у кіоск.

"Я підмітав на вулиці, стояв спиною. Скло та штукатурка впали від стовпа. Я повернувся, а там уже жінка і чоловік лежали. Я тоді підійшов ближче. Чоловік там на інвалідному візку в кіоску був, і та жіночка лежала. Водій одразу вискочив почав бігати, ой-ой-ой, за голову схопився", - розповів очевидець ДТП Володимир.

Двох людей забрали до лікарні. Дивом вижити вдалося і продавчині кіоску, який протаранив автомобіль.

"З нею все нормально. Її не зачепило. Я спілкувалася з нею, все нормально. В лікарню її не забрали. Вона чи вийшла чи, може, в іншому куті була. А машина заїхала з протилежного боку", - додала Юлія, яка також бачила аварію на власні очі.

За кермом таксі був 23-річний чоловік. Його затримали одразу на місці ДТП. Алкоголю у крові водія не виявили. За попередніми даними, чоловік просто заснув за кермом. Тепер йому загрожує 10 років в’язниці.