RU  UA

Політична кар'єра Зеленського почалася ще на сцені КВН - Тетяна Микитенко на Апостроф TV у Руно

Блогерка та ведуча відомого в Україні шоу "Рагулі" Тетяна Микитенко в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" заявила, що президент країни Володимир Зеленський зробив кар'єру в амплуа смішного хохла, інституту репутації в країні не існує і є велика проблема з українською мовою.

Про Зеленського

Микитенко зазначає, що багато хто не розуміє, чому вона так сильно критикує Зеленського, і думає, що це якісь упередження.

"Політична кар'єра Зеленського не почалася в той момент, коли він пішов у президенти, і не почалася в той момент, коли він почав робити серіал про президента. Його політична кар'єра почалася в 90-х, коли він вийшов на сцену КВН і зрозумів, що може стати успішним в амплуа смішного хохла. І протягом всієї своєї кар'єри він показував українців як карикатурних і сміховинних хохлів. Навіть в скетчах 95-го кварталу українська мова ніколи не звучала серйозно", - пояснила вона.

Про інститут репутації в Україні

Блогерка переконана, що інституту репутації в Україні немає через суспільство, яке не хоче запам'ятовувати інформаційні приводи.

"Інститут репутації існує тільки в тих суспільствах, де громадська пам'ять набагато більша, ніж у дятла. В Україні дуже швидко забувають інформаційні приводи і люди можуть не пам'ятати заяви політиків, які були зроблені три дні тому. Хоча ця заява і розбурхала співтовариство. Саме тому багато хто заходить в політику через скандали. Вони швидко забуваються, а особа людини запам'ятовується і дає їй популярність", - запевнила Микитенко.

Про українську мову

Вона переконана, що в Україні існує великий стереотип про те, що українська мова не особливо поширена в країні.

"Насправді українська мова дуже затребувана в країні. Я дуже багато спілкуюся з аудиторією і люди мені пояснюють, що після перегляду моєї передачі у них зникає сором за те, що вони розмовляють українською. Таке відбувається в Україні. І люди, які постійно говорять, що немає ніякої різниці в тому, якою мовою спілкуватися, самі піднімають тему мови в країні", - пояснила Микитенко.