RU  UA

​Кібермода: на Тижні моди презентували колекцію, надихнуту персонажами з відеоігор

Незвичну колекцію одягу створили бразильські дизайнери, вони надихнулись образами персонажів із відеоігор. Тож віртуальні вбрання вирішили втілити в реальному житті.

Про це йдеться в сюжеті Апостроф News на Апостроф TV.

У цьогорічний Тиждень моди у Сан-Паулу дизайнери вирішили додати одяг ігрових персонажів. Свого захвату публіка не стримувала з першої хвилини показу. Тут це називають втіленням віртуальної моди. Дизайнери хваляться, що вони в цьому перші.

“Я думаю, що такого раніше не було. Подивіться навколо - світ наповнений геймерами. Ми звертаємо на це увагу і не будемо залишатися осторонь. Ми хочемо перенести віртуальну моду в реальність”, – розповідає дизайнер Даніель Уеда.

Глядачі розповідають, що в захваті від нової колекції.

“Це так незвично. Ти сидиш, а позаду моделей різні анімації і повідомлення, як у грі. Хочеться бути причетною до цього і носити дійсно одяг сьогодення” – зазначила глядачка Елін.

Таких образів тут створили два десятки. Над ними дизайнери працювали разом зі своїми французькими колегами. Цей Тиждень моди триватиме до 21 листопада, тому інші автори кажуть, ще мають чим здивувати глядачів.