RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

"Навіть для ролика одягнулися як бомжі": у мережі висміяли відповідь білоруських військових на звернення ЗСУ

Білоруські військові записали відповідь на звернення до них ЗСУ із проханням не підтримувати Росію у війні проти України - у мережі акцентували увагу на продажності деяких військових та назвали звернення цирком.

Збірку фотожаб та коментарі із соцмереж публікує "Апостроф".

Так, на одному із фото головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний тримає у руках пательню із запашною картоплею та шашликом і усміхається. При цьому, кожен елемент блюда позначений відповідним прапорцем.

Читайте також: Відмовляйтеся від цього злочину: репер Ярмак закликав білорусів не вступати у війну з Україною

На іншій картинці, з товкачкою, білорусів закликають залишатися вдома. На подібному зображенні уже кілька видів цього кухонного начиння, які автор називає "засобами стримування білоруських військ від західних партнерів".

На четвертій ілюстрації - військовий автомобіль, у якого замість кузова терка. А на останній зображено "русский военный корабль" із відповідним прапором, який тягне за собою човен із баранами.

У соцмережах також бурхливо відреагували на відповідь білоруських військових. Одні задають риторичне запитання: чи усвідомлюють вони, що з території республіки обстрілюється "дружественный украинский народ"? Інші називають звернення брехливою клоунадою.

Раніше ми писали, як Україна готується до нового удару з Білорусі.