RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Україні напророкували повернення відомого лоукостера

Генеральний директор авіакомпанії WizzAir Йожеф Вараді заявив, що компанія серйозно розглядає можливість розширення своєї присутності на українському ринку.

Про це він сказав в інтерв'ю польському порталу fly4free.pl.

"Ми бачимо, що ситуація в Україні стабілізується, і з точки зору бізнесу нам дуже подобається те, що там відбувається", - розповів Вараді.

При цьому він нагадав, що рішення про закриття української дочки авіаперевізник прийняв не тільки через війну, а й у зв’язку з падінням курсу гривні, а також кількості пасажирів в Україні.

Гендиректор WizzAir не уточнив, на яких напрямках і коли українці можуть очікувати появи нових рейсів, але вже з 19 серпня авіакомпанія відкриє рейси до Лондона з розташованого в 80 км від Чернівців румунського міста Сучава.

Повернення лоукосту до України прокоментував у своєму Facebook міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

"Wizz Air заявив про бажання повернутися до України, тому що "відбувається стабілізація". Скільки ж часу я витратив на пояснення експертам, що питання "в економіці", а не "в політиці"!!! А мені казали, що я, м'яко кажучи, не правий. Бо вони ж експерти. Найголовніше створити рівні умови для всіх, а з економічною стабілізацією авіаринок буде динамічно розвиватися сам собою. "Невидима рука" ринку працює. Ще Адам Сміт про це говорив", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", з 20 квітня 2015 року компанія "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів двома літаками, припинила свою діяльність.

За матеріалами "avianews.com"