RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Обами повідомили подробиці зустрічі Нуланд з Порошенком в Україні

Під час свого неофіційного візиту до Києва помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд зустрілася 22 червня з президентом України Петром Порошенком, обговоривши з ним порядок денний майбутньої зустрічі глави української держави та президента США Барака Обами на саміті у Варшаві.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Адміністрації президента.

"Петро Порошенко провів бесіду з Вікторією Нуланд під час її переговорів із заступником глави Адміністрації президента Костянтином Єлісеєвим. Ця зустріч була незапланованою і була присвячена погодженням порядку денного майбутньої зустрічі лідерів України та США, а також координації зусиль щодо продовження тиску на Росію для виконання нею безпеки умов Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Раніше посольство США в Україні повідомило, що Нуланд та старші керівники управлінь Ради національної безпеки США Чарльз Купчан і Селест Волендер 22 червня зустрілися з високопоставленими українськими посадовими особами для обговорення порядку денного реформ і виконання Мінських угод на підтримку "Нормандського формату".

Як повідомляв "Апостроф", президенти США та України Барак Обама і Петро Порошенко мають намір зустрітися у Варшаві в рамках саміту НАТО, який відбудеться 8-9 липня.