RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Скандал навколо ГПУшника з дуже дорогим автомобілем: з'явилися нові яскраві подробиці

Журналісти відвідали Марію Юрчик - 85-річну бабусю працівника Генеральної прокуратури України (ГПУ) Дмитра Суса, на яку він переписав дорогий автомобіль Audi Q7, нібито вкрадений 17 серпня.

Про це повідомляє ТСН.

У пошуках бабусі, що володіє автомобілем вартістю більше мільйона гривень, журналісти прибули до Хмельницького, де виріс Сус. Юрчик прописана в тій же квартирі. І навіть користується пільгами як ветеран війни, але сама звідти поїхала і живе в центрі міста в ще одній сімейній квартирі прокурора.

У сюжеті зазначається, що сусіди поняття не мають, як немічна бабуся могла зібрати гроші на "Ауді" і тим більше на ній їздити.

Жінки вдома не виявилося. Сусіди повідомили, що її спішно вивезли з міста діти.

Джерела телеканалу стверджують, що скандальне авто було вкрадене через дві години після того, як Сус приїхав з роботи, з двору прокурорського гуртожитку з посиленою охороною, де нібито офіційно проживає прокурор.

Сам Сус заявив, що автомобіль купив всього за 12 тис. доларів. Більше того, за його словами, насправді автомобіль взагалі не був вкрадений.

"Автомобіль не вкрадено. Це фейк. Я зараз в поліції", - заявив він журналістам. На запитання, чому на його бабусю записаний такий дорогий автомобіль, Сус відповів: "Це проблема, що він на бабусі?".

Як повідомляв "Апостроф", нардеп Сергій Лещенко називав Дмитра Суса особливо довіреним виконавцем президента України Петра Порошенка, якому доручають справи, що стали кісткою в горлі для глави держави.