RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Порошенко затвердив нового голову Одеської ОДА

Президент Петро Порошенко призначив новим главою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який наприкінці 2016 р. переміг у відповідному конкурсі.

"Сьогодні я прийняв рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі керівником Одеської ОДА, Максима Степанова", - сказав Порошенко під час представлення нового керівника ОДА, передає Інтерфакс.

Степанов обіймав посаду директора ДП "Поліграфічний комбінат "Україна". Після оголошення перемоги в конкурсі на посаду голови Одеської ОДА заявив, що почне роботу з "відновлення керованості областю". У числі пріоритетів він назвав розвиток туристичного потенціалу області, боротьбу зі злочинністю, розвиток економіки регіону в цілому.

Степанов працював в ряді комерційних структур, в НАК "Нафтогаз України", податковій адміністрації України. З 2008 по 2010 рік він був заступником голови Одеської ОДА. З 2011 р. керував ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", яке спеціалізується на друку паспортів, водійських посвідчень, акцизних марок і т.д.

Після звільнення з посади глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі областю керувала заступник голови обладміністрації Соломія Бобровська.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: