RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Справа "Баті": в мережі привели докази на захист "айдарівця"

Колишній командир штурмової роти "Айдара", депутат Ігор Лапін висловився на захист заарештованого екс-командира батальйону Валентина Лихоліта з позивним "Батя".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначивши, що не знає, хто робив "зачистку" Сєвєродонецька, оскільки батальйон у ці дні вів бої з бойовиками в Луганській області.

"Я не знаю які накази і хто віддавав в Половінкіно. (80км від передка) 03.08.2014 р. І яку зачистку за 150км від передової в Сєвєродонецьку робили люди з айдарівськими шевронами 15.08.2014р. Час покаже хто правий. Але я знаю на 100'/, де був легендарний "Айдар" і рота "Золушки" в ці дні ми гасились з сєпарами, бетменами, гюрзою, востоком і псковськими десантниками штурмуючи Красний Яр. А з 12го по 23.08.2014р валили Казаків і "вєжлівих людей" в Хрещуватій (Луганська область — ред)", — написав Лапін.

Нагадаємо, що Лихоліта затримали за заявою лідера сепаратистів Сєвєродонецька — колишнього мера міста і його заступників. За їх словами, бійці цього командира відняли у них фотоапарат та інші цінності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з приводу арешту айдаровца "Баті" висловили свою думку нардеп, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош та генеральний прокурор України Юрій Луценко.