RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Розгорається скандал навколо сепаратистських поглядів сина великого чину з МВС

Владислава Бирбасова, сина начальник управління громадської безпеки в Харківській області, викрили у симпатіях до сепаратистiв.

Про це повідомив волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook.

"Знайомтеся, це Влад. Але дочитайте до кінця, там вишенька на тортик. Влад — співробітник Харківської міліції. Правда, місце роботи вказує "Росія. ПМОП Беркут". Ще у нього є брат, курсант ХНУВС, судячи з усього. Влад теж закінчував ХНУВС. Влад в своїй рідній Харківській області дуже чекає росіян і створення "Південно-східної республіки", — пише волонтер.

"Я вже не кажу про те, що беркутня — захисники України для Влада. Але це дрібниця, 90% ментів так вважають, взагалі-то. Важливіше те, що Влад дуже сипатизирует окупації Криму і дякує росіян за окупацію. Владу подобається творчість членів терористичного формування "Російська Православна Армія". Так подобається, що він репостить собі його на сторінку", — зазначає Синіцин.

"Влад з сім'єю люблять відпочивати за кордоном та взагалі красиво жити. Ну це не заборонено, всі люблять красиво жити і відпочивати. Тільки є одне але. Батько Влада — Сергій Бирбасов, начальник управління громадської безпеки в Харківській області. Начальник, **ть, громбезпеки всієї області. З сином сепаром-ментом і сином майбутнім ментом. Весела сімейка", — обурюється Синіцин.

"Коли там атестація у Харкові? У комісіях хтось нормальний там є, або комісії "ментовськi"?" — запитує волонтер.

Він також опублікував скріншоти зі сторінок Владислава Бирбасова в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал навколо колишнього "першого заступника міністра охорони здоров'я ЛНР" Павла Малиша, якому пророкували високу посаду в сфері охорони здоров'я на території підконтрольній Україні Луганської області.