RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий ведучий розповів особисту історію про Шеремета та Притулу

Український телеведучий Сергій Притула розповів про те, як загиблий журналіст Павло Шеремет познайомив його зі своєю цивільною дружиною, власницею "Української правди" Оленою Притулою під час випадкової зустрічі в одному зі столичних супермаркетів.

Про це Сергій Притула розповів в інтерв'ю "Апостроф.Лайм".

"Я робив покупки, і він теж. Паша підійшов привітатися, перекинулися парою чергових питань, що там і як. А потім він мене наздогнав вже через якийсь час і каже: "познайомся, нарешті, з однофамільницею" (посміхається). І він познайомив мене з Оленою Притулою, ми були вже дуже давно знайомі заочно, вона - Притула, я - Притула, обидва, ніби як, в медіа. Але ми ніколи не перетиналися. Одного разу вона через когось передавала мені свою візитку, при цьому згадала щось на кшталт "Притули, тримаємося разом", - розповідає телеведучий.

"І була у нас смішна історія, зателефонували якісь норвезькі журналісти і стали питати, чи Притула я. Ну я і кажу, мовляв, "так, Притула". А вони мені: "у вас там на сайті... прокоментуйте" (сміється). Я вже потім сказав їм, що не того Притулу шукають, що їм до Олени. Добре, що була візитка, дав їм контакти. І ось ми поспілкувалися, пройшло кілька днів і не стало такої хорошої людини. Я думаю, що це буде така справа - лакмусовий папірець для наших правоохоронних органів. І пан президент каже, що для нього це справа честі, і він візьме її під особистий контроль", - говорить він.

За словами Сергія Притули, у нього немає ніяких версій щодо трагедії, яка трапилася з Шереметою.

"Дуже складно коментувати, це величезна біда, і Павло був надзвичайно доброю людиною. Дуже життєрадісним, у спілкуванні з ним ніколи не було нудно. Один з тих людей, розмовляючи з яким ти завжди посміхаєшся", - згадує він.

Як повідомляв "Апостроф", Олена Притула вперше прокоментувала вбивство свого цивільного чоловіка Шеремета.