RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Несподівана пропозиція Савченко телеведучій: став відомий підсумок

Народний депутат Надія Савченко розповіла про те, що її ідея довірити переговори з бойовиками про звільнення полонених дружині президента України Марина Порошенко і відомій телеведучій Оксані Марченко, яка також є дружиною кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука, була відхилена.

Про це Савченко розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

За словами народного депутата, така ідея народилася у неї і її сестри Віри зі старої дитячої казки.

"Можливо, ви її чули, а якщо не чули, то я вам розповім: йшли два козла, лобами буцалися, один одному дорогою не поступалися так і впали у воду. Йшли дві кізочки, зустрілися: одна присіла, а друга перескочила і пішли далі", - говорить Савченко.

"Це дуже показова історія. Тому я просто запропонувала поміняти баранів на жінок. Можливо, тоді справа піде краще", - вважає політик.

Однак нардеп не стала відповідати на здивоване запитання журналіста про те, кого саме з українських політиків вона вважає бараном

"Я просто запропонувала двох баранів поміняти на двох жінок. А далі ви можете домислювати, як вам завгодно", - говорить вона.

"Взагалі, це було запропоновано президентом. І ця ідея вже була відхилена. Я не буду додумувати, чому так відбулось, - це робота журналістів", - вважає Савченко.

Читайте на сайті "Апострофа" інтерв'ю з Надією Савченко.