RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Протести в США: в мережі стала хітом відеопародія з Путіним та дівчиною Олею

У соцмережі великою популярністю користується відео, на якому актори в образі президента РФ Володимира Путіна і "дівчини Олі" розігрують сценку з приводу масових акцій в США, учасники яких закликають до расової та гендерної рівності, доступного медобслуговування та права на аборт.

Ролик опубліковано 22 січня на сторінці американською передачі "Saturday Night Live" і вже набрав понад 800 тисяч переглядів і більше 20 тисяч лайків.

"Чому ви, американські жінки, протестуєте? У Росії немає причин протестувати. Послухайте цю жінку", - говорить "Путін", передаючи слово "дівчині Олі".

"Привіт. Я - Оля, російська жінка. Я дуже щаслива. Кожен день я прокидаюся з широкою посмішкою на обличчі... Мій президент – красень №1 на всі часи", - каже жінка.

Як повідомляв "Апостроф", епатажна поп-зірка Мадонна вибухнула лайкою на адресу президента США Дональда Трампа на масовій акції протесту у Вашингтоні. З акції велася пряма трансляція на американському телеканалі CNN і нецензурна лайка співачки потрапила у прямий ефір. В ході виступу Мадонна встигла двічі матом вилаяти Трампа, після чого трансляцію перервали, а ведуча CNN вибачилася перед глядачами за нецензурну лексику.