RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Загострення на Донбасі: штаб АТО повідомив гарну новину

За минулу добу російсько-терористичні війська сімдесят шість разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, в результаті чого поранення отримав один військовослужбовець. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку ворог активно використовував зброю заборонену Мінськими угодами - 120 мм міномети і артилерїю, по захисникам Мар'їнки бив танк.

На Луганському напрямку під Золотим, Новозванівкою і Кримським, українських військових обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а під вечір застосував 120 мм міномети.

На Донецькому напрямку окупанти не припиняли обстріл Авдіївки, Луганського, Зайцевого і шахти Бутівка з мінометів калібру 120 мм і 82мм, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Позиції під Авдіївкою і шахтою Бутівка обстрілювали з танків, а по позиціях під Зайцевим було завдано удар з 152 мм артилерійських систем.

Як відзначили в штабі, в окремих випадках, щоб погасити активність ворога українські військові відкривали вогонь.

Нагадаємо, раніше було опубліковано відео, на якому показано наслідки обстрілу бойовиками з "Градів" і іншої зброї селища Водяне Донецької області.