RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Харкові пенсіонера мало не вбили через квартиру - замішана молода доглядальниця: фото

У Харкові затримали і повідомили про підозру чоловікові, який намагався отруїти пенсіонера заради того, щоб заволодіти його квартирою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Досудове розслідування встановило, що у червні 2021 року між 64-річним харків'янином та 26-річною дівчиною було укладено спадковий договір: дівчина має доглядати чоловіка і у разі його смерті отримати його квартиру.

Рідний брат доглядальниці вирішив убити пенсіонера, щоби швидше отримати квартиру. Для цього він познайомився із чоловіком, якому запропонував убити 64-річного харків'янина. Вони хотіли, щоб смерть здавалася такою, що настала з природних причин, і вирішили отруїти старого. Зловмисники купили речовину, подібну до спирту, і хотіли напоїти їм свою жертву під час спільного застілля.

Проте на порозі помешкання пенсіонера їх затримали. У чоловіків вилучили речові докази, у тому числі пляшку зі спиртовмісною сумішшю. Якщо їх вина буде доведена, чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", 27 жовтня, в Київській області один чоловік вбив іншого через борги, але його "здала" сусідка. Наразі злочинцю загрожує від 7 до 10 років у в'язниці.