RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі повідомили про втрати сил АТО під Маріуполем

В районі села Павлопіль Волноваського району Донецької області загинули два українських військових.

Про це повідомили 14 червня на сторінці волонтерського фонду "Повернися живим" у Facebook.

"На Маріупольському напрямку в районі села Павлопіль ворог почав артобстріл, під час якого на наш опорний пункт висунулася ДРГ. В результаті бою, серед наших бійців двоє загиблих і один поранений", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу видання "УТ" з посиланням на своє джерело також повідомило, що бойовики вдень 14 червня обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем біля села Павлопіль, в результаті чого загинули двоє бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ. Відзначається, що обстріл тривав вдень - з 9 до 12 години.

Спікер штабу АТО Сергій Жмурко пізніше в ефірі одного з українських телеканалів підтвердив втрати українських військових.

"Під прикриттям обстрілу, на українські позиції наступала група з 12-ти бойовиків. Українські військові вступили у важкий бій, в якому, на жаль, зазнали втрат. Бій тривав близько півтори годин, бойовики від позицій ЗСУ були відкинуті", - розповів він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиками селища Чермалик Волоновахского району Донецької області.