RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про нові великі втрати Путіна на Донбасі

Українська розвідка заявила про чергові велики втрати збройних сил Росії на сході України.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.

"... загинуло четверо та поранено п’ятеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - зазначили в ГУР МО України.

"у районі н.п.Станиця Луганська в результаті вибуху боєприпасів під час господарських (у т.ч. зварювальних) робіт, отримали поранення двоє цивільних робітників та один військовослужбовець 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ", - додали у відомстві.

За інформацією української розвідки, командування бойовиків має намір представити вибух як результат обстрілу з боку української армії для доповіді представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"У ніч з 14 на 15 липня ц.р. загинуло десять та поранено тринадцятьох військовослужбовців ЗС РФ. 15 липня ц.р. тіла загиблих російських військових вивезено з моргу Донецької обласної лікарні ім.Калініна до Росії на двох спеціально обладнаних автомобілях "КамАЗ", - підсумували в ГУР МО України.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно українська розвідка повідомила про постачання бойовикам ДНР нової партії військової техніки з РФ.