RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Стало відомо про зухвале пограбування інкасаторів під Харковом

У селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області 21 липня двоє озброєних людей у масках пограбували інкасаторську машину "Приватбанку", вкравши 2,4 мільйона гривень, призначених для завантаження банкоматів.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Об 11:05 ранку в ході планової інкасації торгової точки на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно збройний напад двома невідомими злочинцями в масках, озброєними стрілецькою зброєю. Під загрозою застосування зброї злочинці змогли заволодіти транспортним засобом, який за 2 хвилини було виявлено співробітниками СБ банку і поліції недалеко від місця злочину", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водій та екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали. За інформацію про грабіжників оголошено винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше група злочинців напала на інкасаторську машину в Запорізькій області. Пізніше виявилося, що один з убитих під час нападу злочинців був причетний до сепаратистської організації "Оплот" ватажка самопроголошеної ДНР Олександра Захарченка.

За матеріалами "Kharkiv Today"